Četvrti muž kog je ubila se nije ni ohladio, a krenula je u potragu za novim. Dva uslova: Star i bolestan

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti muž kog je ubila se nije ni ohladio, a krenula je u potragu za novim. Dva uslova: Star i bolestan

Takozvana japanska "crna udovica'' Čisako Kakehi, osumnjičena za ubistvo svojih partnera, krenula je u potragu za novim neoženjenim dobrostojećim starijim muškarcem čim je njen četvrti muž preminuo od trovanja cijanidom, piše danas lokalna štampa.

Čisako Kakehi (67) koja je uhapšena ove sedmice zbog sumnje da je ubila svog 75-godišnjeg supruga, dobila je u proteklih deset godina preko milijardu jena (8.5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolara) na ime premija životnog osiguranja i drugih isplata zbog smrti supružnika i ljubavnika, prenosi AFP izveštaje japanskih medija.

Kakehi je u proteklih 20 godina bila u vezi sa više od 10 muškaraca, od kojih su šestorica preminula.

Najveći broj partnera pronašla je preko agencija za sklapanje brakova, gde je tragala za muškarcima koji poseduju imovinu, a nemaju potomaka.

Ubrzo nakon smrti njenog četvrtog i poslednjeg muža, Isaija Kakehija, u decembru 2013, ona je krenula u potragu za novim partnerom.

Istražni organi su naveli da je Čisako Kakehi tragala za starijim muškarcem koji živi sam i koji je, po mogućstvu, bolestan.

Kakehi, koju su mediji prozvali "crna udovica"' zbog toga što ženka tog pauka jede mužjake nakon parenja, tvrdi da je imala više veza jer želi da postigne duševni mir.

"Želim da vodim miran život u ovim godinama, oslanjajući se na poštenog čoveka i bez potrebe da brinem o novcu'', izjavila je ona prošlog meseca privatnoj mreži NTV.

Kakehi je os supružnika nasledila stotine miliona jena u nekretninama, štednim ulozima i od premija životnog osiguranja, kao i imovinu nevenčanih partnera, koji su potpisali izjavu da žele da joj ostave sav novac. Ona je takve dokumente nazvala "minimalnim načinom da joj pokažu svoju iskrenost''.

Kakehi je, medjutim, imala dugove od 10 miliona jena neposredno pre udaje, u novembru 2013, za četvrtog muža, koji je preminuo posle mesec dana braka.

Venčanje je nije sprečilo da traži novog muškarca jer je odmah po udaji zakazala susret sa starijim čovekom.

U vreme smrti muža, već je bila u vezi s nekoliko muškaraca. Takođe, bila je registrovana na lažna imena u više agencija za sklapanje brakova u zapadnom Japanu.

Istraga protiv nje je otvorena pošto je autopsija otkrila da je njen muž imao cijanid u krvi.

Policija je prilikom pretrage njenog doma u Kjotou u četvrtak našla tragove cijanida u smeću.

Preminuo je 1994, u 54. godini života, mada zasad nema naznaka da je ona odgovorna za njegovu smrt.

Umro 2006. godine od moždanog udara u 69. godini, a treći 2008. u 75. godini.

Za njega se veruje da je bolovao od raka, preminuo je 2009, a verenik joj je poginuo 2012. u saobraćajnoj nesreći. Kakehi poriče da je odgovorna za bilo koji od ovih smrtnih slučajeva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Japanska "crna udovica" iza rešetaka

Izvor: B92, 21.Nov.2014

Takozvana japanska “crna udovica” Čisako Kakehi, osumnjičena za ubistvo svojih partnera, krenula je u potragu za novim neoženjenim dobrostojećim starijim muškarcem čim je njen četvrti muž preminuo od trovanja cijanidom, piše danas lokalna štampa...Čisako Kakehi (67), koja je uhapšena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.