“BOLJE JE DA INVALIDI NESTANU”, rekao je MONSTRUM IZ JAPANA dok je policiji predavao vreću punu KRVAVIH NOŽEVA!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“BOLJE JE DA INVALIDI NESTANU”, rekao je MONSTRUM IZ JAPANA dok je policiji predavao vreću punu KRVAVIH NOŽEVA!

Satoši Uemacu (26), monstrum koji je juče ubio 19 ljudi u domu za brigu o nemoćnim licima u gradu Sagamihara u Japanu, zaprepastio je policiju kad se pojavio u stanici sa vrećom punom krvavih noževa. On im je, predajući oružje, rekao "ja sam to uradio" i "bolje je da invalidi nestanu". 

Uemacu je za kratko vreme, uz pomoć svog krvavog oruđa, uspeo da ubije ili rani trećinu štićenika u domu za nemoćna lica u blizini Tokija. Napad se desio juče, oko pola tri ujutru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a u monstruoznom zločinu ubijeno je 19 starih i nemoćnih ljudi, dok je ranjeno 26, od čega ih je 20 u kritičnom stanju.

Među žrtvama, koje su bile stare od 18 do 70 godina, devet je muškaraca i 10 žena. 

Pre nego što je bilo ko shvatio šta se desilo, Uemacu se sam prijavio policiji, noseći vreću sa krvavim oružjem. Rekao je kratko "ja sam to uradio" i "bolje je da invalidi nestanu". Kasnije je otkriveno da je Uemacu bivši zaposleni u ovoj ustanovi, i da je poznavao većinu ubijenih.

Tokom ispitivanja, Uemacu je priznao da je čekićem razbio prozor kako bi ušao u ustanovu. Policija još ne zna koji je motiv masakra, ali sumnja se da bi moglo biti reči o osveti zbog toga što je Uemacu dobio otkaz iz ustanove. Japanski mediji navode da nema bilo kakvih tragova o tome da je Uemacu povezan sa bilo kakvom islamističkom grupom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ovo je japanski monstrum koji je ubio 19 INVALIDA i policiji odneo džak pun krvavih noževa (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016

Monstrum koji je u Japanu ubio najmanje 19 invalida i povredio 45 osoba zove se Satoši Uemacu i ima 26 godina...Uemacu je zaprepastio policiju kad se pojavio u stanici sa vrećom punom krvavih noževa. On im je, predajući oružje, rekao “ja sam to uradio” i “bolje je da invalidi nestanu”...Uemacu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.