Amal Kluni: Najudobnije letne cipele za produžavanje nogu (FOTO)

Izvor: Story, 25.Maj.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal Kluni: Najudobnije letne cipele za produžavanje nogu (FOTO)

Lepa advokatica dopratila je supruga na promociji najnovijeg filma u Tokio. I na japanskom aerodromu Amal je pelnil pažnju u jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji.

Amal Kluni, foto: Profimedia

Amal Kluni zablistala je na glavnom japanskom aerodromu u idealnoj letnoj kombijaciji, u tikiznoj haljini sa potpisom italijanskog brednda Missoni koju je sparila sa Valentino sandalama sa punom petom, u boji kože.

Upravo ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sandale su podigle ceo njen stajling vizuelno produživši nogu zgodne advokatice za ljudska para, koja je u Tokio došla u društvu svog supruga, Džordža Klunija.

Izvor: Zadovoljna.hr
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.