Jaguar Land Rover razmišlja o proizvodnom postrojenju u SAD

Izvor: Moto.rs, 22.Okt.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaguar Land Rover razmišlja o proizvodnom postrojenju u SAD

Najnoviji izveštaji ukazuju na to da Jaguar Land Rover razmišlja o izgradnji proizvodnog postrojenja na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Ova kompanija razmišlja o nekoliko različitih južnjačkih država, među kojima je i Južna Karolina. Ono što je za sada poznato jeste to da će kapacitet ovog proizvodnog postrojenja oko 200.000 vozila na godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << nivou, što će ovom proizvođaču omogućiti da izbegne skupe uvozne tarife. Zvanični predstavnik kompanije tvrdi da ovaj proizvođač traži način na koji bi dodatno proširio i ojačao svoje uporište na globalnom tržištu te da u skladu sa tim postoje i različite opcije koje se još uvek razmatraju, ne želeći da potvrdi nijednu od ovih informacija.

foto © Land Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.