Izvor: Politika, 01.Mar.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Jagodinu i smanjila zaostatak za Partizanom

JAGODINA – Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Jagodini istoimeni klub sa 3:2 (2:0) u polsednjem meču 17. kola Superlige.

Zvezda je ovom pobedom na najbolji način iskoristila kiks Partizana protiv Radničkog iz Niša (0:0) i „večitom rivalu” prišla na četiri boda zaostatka.

Crveno-beli su posle dosta muke uspeli da odnesu sva >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << tri boda iz Jagodine, iako su na poluvremenu imali prednost od dva gola kada su se u listu strelaca upisali Darko Lazović i Aleksandar Katai.

Ključan detalj utakmice dogodio se u 48. minutu kada je Džošua Parker propustio priliku da iz penala dovede svoj tim do vođstva od 3:0.

Parker je šutirao preko prečke, a promašeni penal kao da je dao snagu domaćinu da u nastavku meča sa mnogo više samopouzdanja krene ka golu Rajkovića.

Golovima Šušnjara i Jovančića, Jagodinci su uspeli da dođu do izjednačenja, a novo iznenađenje u prolećnom delu sezone sprečio je Lazović, koji je pogotkom u 80. minutu konačno doneo trijumf ekipi Nenada Lalatovića.

Tanjug

objavljeno: 01.03.2015.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Zvezda pobedila Jagodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2015

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima Jagodinu sa 3:2 u poslednjoj utakmici 17. kola Super lige Srbije...Crveno-beli su ovim trijumfom smanjili zaostatak na četiri boda za liderom Partizanom, koji je juče remizirao 0:0 sa Radničkim iz Niša...Dvostruki strelac za Zvezdu bio je Darko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.