Žena za kojom se tragalo svojevoljno napustila dom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena za kojom se tragalo svojevoljno napustila dom

Pripadnici jagodinskog MUP-a našli su ženu iz Paraćina čiji je nestanak prijavljen policiji 23. januara i utvrdili da je ona svojevoljno napustila dom, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Jagodini, žena nije žrtva krivičnog dela i svojevoljno se s detetom preselila u drugi grad.

"Postupajući po objavi za nestalim licem, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini našli su ženu iz Paraćina čiji je nestanak prijavio muškarac iz istog grada, 23. januara", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paraćin, pronađena žena za kojom se tragalo

Izvor: RTS, 28.Jan.2015

. Policija pronašla ženu iz Paraćina, čiji je nestanak prijavljen 23. januara. Utvrđeno da je svojevoljno s detetom otišla od kuće i preselila se u drugi grad.

Nastavak na RTS...

Pronađeni nestala žena i dete

Izvor: Studio B, 28.Jan.2015

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je pronađena žena iz Paraćina, nestala sa detetom pre pet dana, i da "nije žrtva krivičnog dela"..."Pripadnici MUP Jagodine, postupajući po objavi za nestalim licem, pronašli su ženu iz Paraćina čiji je nestanak prijavio muškarac iz istog grada,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.