Zaljubljena: Ovo je novi dečko Mimi Oro! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljena: Ovo je novi dečko Mimi Oro! (foto)

Starleta Milica Živanović, u narodu poznatija kao Mimi Oro, nekoliko nedelja bila je u tajnoj romansi sa nepoznatim mladićem, ali više ne želi da skriva od javnosti da je našla jaču polovinu.

Ponosno ga pokazuje, što na javnim mestima, što na društvenim mrežama, ali i dalje krije njegov identitet.

Mnogo mi je lepo sa njim, a inače ga dugo znam. Oduvek je bilo simpatija, a sada smo to pretočili u emotivnu vezu. Drago mi je što mi je otvorio oči za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << neke kvaziprijatelje. Divan je prema meni, zaista, svakog dana mi pruža ljubav, obožavam ga“, poverila se atraktivna Jagodinka, piše alo.rs.

Dok njene koleginice uveliko pregovaraju za učešće u rijalitijima, Mimi to više ne privlači. Posvetila se momku u potpunosti, a koliko uživa sa novim dečkom, pokazuje konstantni osmeh na njenom licu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.