ZLOSTAVLJAČ Slobodan Milošević šibao konja iznemoglog od tereta i izazvao kolaps

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOSTAVLJAČ Slobodan Milošević šibao konja iznemoglog od tereta i izazvao kolaps

Policija i nadleže inspekcije podnele su krivične i prijave za zlostavljanje životinja i remećenje javnog reda protiv Slobodana Milošević iz Dobre Vode kod Jagodine.

On je u sredu prebio svog konja u centru Jagodine, jer je životinja vukući kola iznemogla od tereta, posrnula, pala i nije mogla da ustane.

Milošević je pokušao da podigne konja tukući ga i šutirajući, što izazvalo kolaps saobraćaja u gradu. Konj je nakon toga prebačen u Veterinarsku stanicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Konj je sada dobro i podigo se na noge, jeo je, smirio se i pio vodu. Zadobio je lake povrede. Reč je o malom konju od 350 kilograma koji je iznemogo vukući teret. Ne mogu kopite i potkovice na asfaltu da se ponašaju kao na kolskom putu, nije to jak konj da vuče teret - kaže dr Slaviša Tanasković Svedoci kažu da je gazda prebio konja zato što je pao i nije hteo da ustane.

Kako je objavljeno, konj na sebi ima svakakve rane.

Zlostavljač Milošević ukrao konja iz  Veterinarske stanice

Veterinarski inspektor Dragiša Dimitrijević izjavio je da je ta inspekcija obavila odličan posao i da je u toku policijska potraga za zlostavljačem Slobodanom Miloševićem iz Dobre Vode kod Jagodine.

- Milošević je bukvalno iskrao iz Veterinarske stanice sa konjem u nepoznatom pravcu i o tome je obaveštena policija koja traga za njim. Nije tačno da smo mu vratili konja, već smo hteli pravom vlasniku iz Jagodine da vratimo konja, ali Milošević je iskoristio trenutak nepažnje i ukrao konja. On se pre tri dana nagodio sa vlasnikom konja i uzeo ga, međutim, posle današnjeg zlostavljanja vlasnik je raskinuo taj dogovor i došao da ga uzmem, rekao je Dimitrijević.

Protiv Miloševića Veterinarska inspekcija podneće prijave zbog zlostavljanja životinje. Policija ne zna gde se nalazi Milošević i zlostavljani konj
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKANDAL Zlostavljač Milošević ukrao konjia iz Veterinarske stanice

Izvor: 24sata, 17.Dec.2014

Policija i nadleže inspekcije podnele su krivične i prijave za zlostavljanje životinja i remećenje javnog reda protiv Slobodana Milošević iz Dobre Vode kod Jagodine...Poslanici osudili zlostavljanje..Zlostavljanje konja u centru Jagodine danas su osudili poslanici dve najveće stranke u srpskom...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.