Vozači oprez. Magla na putu!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači oprez. Magla na putu!

Učesnici u saobraćaju moraju danas da budu oprezni prilikom vožnje zbog mestimične pojave magle na državnom putu na deonicama Jagodina - Niš - Preševo.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Ilustracija

"Javno preduzeće 'Putevi Srbije' apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju i posebno budu oprezni prilikom vožnje, zbog mestimične pojave magle na državnom putu IA reda broj 1, (auto-put E >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << -75), na deonicama od Jagodine - Niša - Preševa", navedeno je u saopštenju.

Ekipe putara su u stalnoj pripravnosti na terenu i reaguju po potrebi, u slučaju naglih vremenskih promena.

JP "Putevi Srbije" moli sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni u vožnji, poštuju saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.