VIVO U JAGODINI: Investicija od 15 miliona evra i 300 novih radnih mesta

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIVO U JAGODINI: Investicija od 15 miliona evra i 300 novih radnih mesta

JAGODINA - Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić i predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma juče su u Jagodini, simboličnim presecanjem vrpce, otvorili šoping centar „Vivo“, u čiju je izgradnju investirano 15 miliona evra.

Šoping centar „Vivo“ nalazi se u Turističko-sportskom centru, na lokaciji površine 25.000 kvadrata, od čega je 10.000 kvadrata prodajni prostor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kojem će se prodavati 30 najpoznatijih svetskih brendova, a posao je dobilo 300 mladih ljudi. Očekuje se da će godišnji promet biti 25 miliona evra, od čega država po osnovu PDV očekuje oko pet miliona evra.

- Reč je o širokom asortimanu mode, odeće, obuće, opreme za bebe, dečje garderobe i igračaka, sportskih artikala, nameštaja, kućnih potrepština, tehnike, bele tehnike, sitnih kućnih i IT aparata, kozmetike, lekova... s najboljim odnosom cene i kvaliteta - izjavio je Tanjugu direktor centra „Vivo“ Pavle Andrić.

U okviru šoping centra nalazi se i restoran specijaliteta, ali i brze hrane.

Andrić je napomenuo da je šoping park „Vivo“, mesto za kupovinu i zabavu cele porodice, „novi koncept ritejl parkova za kakve se zna do sada“.

- Za njegovu lokaciju izabrana je Jagodina, koja je po svim parametrima grad budućnosti centralne Srbije, smeštena na Koridoru 10, od Beograda udaljena 130 kilometara, u centru Pomoravskog okruga, koji broji više od 250.000 stanovnika - rekao je Andrić.

Brojne goste i kupce nakon otvaranja novog šoping mola, u večernjim časovima uveselio je i Željko Joksimović kad je održao kraći koncert.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.