(VIDEO) PALMA POKAZAO DA JE U KONDICIJI: Marković obarao ruke sa gostima akva parka!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PALMA POKAZAO DA JE U KONDICIJI: Marković obarao ruke sa gostima akva parka!

Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine, organizovao je nedavno Dan otvorenih vrata, manifestaciju u okviru koje je ulaz u sve turističke atrakcije ovog grada bio besplatan - Akva-park, Muzej voštanih figura i zoološki vrt „Tigar“.

Palma je istakao da su Jagodinci dobri domaćini i da ovime daju dobar primer ostalim gradovima da ima mnogo stvari koje lokalna samouprava može da uradi sama.

Bilo je i onih koji su mu stali na crtu, ali je Palma jednom od prisutnih momaka s lakoćom oborio ruku. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu Adria medie.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PALMA-POKAZAO-DA-JE-U-KONDICIJI-Markovic-obarao-ruke-sa-gostima-akva-parka

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2014

Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine, organizovao je nedavno Dan otvorenih vrata, manifestaciju u okviru koje je ulaz u sve turističke atrakcije ovog grada bio besplatan - Akva-park, Muzej voštanih figura i zoološki vrt „Tigar“...Palma je istakao da su Jagodinci dobri domaćini i da...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.