(VIDEO) Film Mali Budo pogledalo 250.000 gledalaca

Izvor: Press, 21.Okt.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Film "Mali Budo" pogledalo 250.000 gledalaca

Ovaj debitantski film režisera Danila Bećkovića, sa pravom nosi naziv "KOMEDIJA OVE JESENI" i stvara velike redove na blagajnama naših bioskopa u proteklih mesec dana.
Film se prikazuje u svim bioskopima, kao i preko mobilne 3D opreme, a do kraja oktobra najavljeno je prikazivanje u Kostolcu, Bačkoj Topoli, Sivcu, Vojvode Stepi, Srpskoj Crnji, Lazarevcu i Jagodini.
PUBLIKA U CRNOJ GORI JE FILM ODLIČNO >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << PRIHVATILA, JER JE "MALI BUDO" NAJGLEDANIJI FILM U BIOSKOPU CINEPLEXX DELTA CITY U PODGORICI OD KADA BIOSKOP POSTOJI.

 
Zbog velikog interesovanja, film se prikazuje putem mobilne opreme i širom Crne Gore. Danas i sutra je u Nikšiću, a u narednom periodu prikazivaće se i u Tivtu, Kotoru, Herceg Novom, Baru, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranu, Rožaju, Andrejevici i Plavu.
Ukoliko već niste, pogledajte jednu od najsmešnijih scena iz ovog filma:
https://www.youtube.com/watch?v=UZj2z7Er8z8&feature=youtu.be
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.