Ubijen u lovu na divljač

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2010, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u lovu na divljač

Ljubiša M. (34) iz sela Cikot, kod Rekovca, ubijen je sinoć, oko 20 sati, u lovu, a policija je za ubistvo osumnjičila i uhapsila Dejana J. (35) iz Kragujevca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

Dejanu J. je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, posle kojeg će, uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

Do tragedije je došlo na mestu zvanom Ognjanovac, kod sela Cikot, a Dejan J. se sumnjiči da je, dok su lovili divljač, ubio Ljubišu M. "nanevši mu vatrenim oružjem prostrelnu ranu u predelu glave", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.