Trijumf Borana, deklasirana Jagodina

Izvor: Bor030.net, 05.Okt.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Borana, deklasirana Jagodina

Razigrani Borani u svemu su nadvisili goste iz Jagodine, odličnom odbranom i sjajnim napadima stvorili su sedam nedostižnih golova prednosti. 

Jagodinci nisu znali šta ih je snašlo protiv raspoloženih Borana. Već na početku utakmice Borani su pokazali da su dominantniji, što je pokazao i rezultat na kraju prvog poluvremena kada je borski tim imao čak 5 golova prednosti (13:8).

Odbrana Borana je sve vreme bila odlično, zahvaljujući pre svega golmanima Jovanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i Marinkoviću što pokazuje i činjenica da su gosti od samog početka meča postigli jako malo pogodaka.

U nastavku meča, Borani su malo dodali gas i održali veliku prednost nam gostujućom ekipom. U najefikasnije strelce upisali su se Leovac, Rodić i Vladić, dok je kod Jagodinaca najbolji je bio Lazarević. Do kraja meča, ekipa ORK “Bor” samo je održavala visoku prednost, a utakmica je završena rezultatom 29:22.

Utakmicu narednog kola Borani igraju u Vranju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.