Supružnici dogovorili ubistvo i samoubistvo zbog bolesti

Izvor: Politika, 04.Maj.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supružnici dogovorili ubistvo i samoubistvo zbog bolesti

JAGODINA – Direktor Opšte bolnice u Jagodini dr Drako Miletić izjavio je Tanjugu da je muškarac M. S (72) koji je danas zatečen ranjen u prodičnom stanu u jagodinskom naselju Strelište, pored usmrćene supruge, poslat u Klinički centar u Kragujevcu.

„On je u Opštu bolnicu u Jagodini dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom na glavi”, rekao je Miletić.

Miletić je istakao da je to „koliko znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << njihov dogovor da se ubiju jer su oboje bili teško bolesni”.

Policija je danas u jednom stanu u Jagodini zatekla mrtvu ženu sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja i povređenog muškarca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

„Pripadnici MUP su, postupajući po prijavi, u jednom stanu u Jagodini danas oko 12 sati, zatekli beživotno telo žene sa ranama nanetim vatrenim oružijem i povređenog muškarca koji je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini”, stoji u saopštenju.

Uviđaj mesta događaja izvršio je zamenik višeg janog tužioca i „po njegovom nalogu izvršiće se obdukcija tela nastradale osobe”, navodi se u saopštenju.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

U saopštenju policije se ne navode drugi detalji, ulica stana u kojem je zatečena mrtva žena a niti njeni inicijali kao ni inicijali teško povređenog muškarca...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Supružnici dogovorili ubistvo i samoubistvo zbog bolesti

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2015

JAGODINA) - Direktor Opšte bolnice u Jagodini dr Drako Miletić izjavio je Tanugu da je muškarac M. S (72) koji je danas zatečen ranjen u prodičnom stanu u jagodinskom naselju Strelište, pored usmrćene supruge N. S., poslat u Klinički centar u Kragujevcu."On je u Opštu bolnicu u Jagodini dovezen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.