Stigla struja u sela oko Jagodine

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla struja u sela oko Jagodine

Posle jučerašnjeg nevremena, jakog vetra i obaranja stabala u više sela, u okolini Jagodine došlo do prekida snabdevanja električnom energijom, ali je danas snabdenje normalizovano i do podneva su sva domaćinstva dobila struju, izjavio je direktor Elektrodistribicije Dobrica Milošević.

U prekidu je bila visokonaponska mreža u selima Vinorača, Međureč, Lozovik, Mišević, Deonica, Belica, Izvoriše u Ribaru, Kočino Selo, Staro Lanište, Gornje Štiplje i Dražmirovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Bez struje i telefona bili smo od sinoć do danas zbog jakog vetra i pada drveta, saobraćaj je bio prekinut na regionalnom putu - kaže meštanin Dražmirovca Momčilo Stojanović.

Jako nevreme obaralo je stabla na široj teritoriji Jagodine, ali sem nestanka struje i prekida saobraćaja, nije bilo većih šteta.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.