Spartak i Rad blizu opstanka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak i Rad blizu opstanka

Fudbaleri Jagodine i OFK Beograda došli su na korak od eliminacije iz Super lige Srbije posle današnjih poraza u 34. kolu Super lige Srbije, u grupi koja se bori za opstanak.

Jagodina je izgubila od Spartaka u Subotici 5:1 i tako ostala na 13 bodova, osam manje od Mladosti, tri kola pre kraja.

OFK Beograd je izgubio od Rada 2:1 i ima 15 bodova, šest manje od Mladosti, koja trenutno igra protiv Metalca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Javor je u gostima pobedio Novi Pazar sa 2:0 i tako prekinuo njegovu seriju od četiri uzastopne pobede. Razmak između prvog i šestog na tabeli trenutno je samo četiri boda.

Pazar je ostao prvi na tabeli sa 25 bodova, jedan više od Javora. Spartak ima 23, dok Metalac i Rad imaju 22, a Mladost 21.

Spartaku i Radu ovo su bile četvrte pobede u poslednjih pet utakmica, tako da su im ostale teorijske šanse da padnu na sedmo mesto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.