Izvor: DobreVesti.rs, 31.Jan.2015, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Vukašinović deveta junorka u Minhenu

MINHEN .- Najbolji plasman u popodnevnom i večernjem programu drugog dana turnira u Minhenu ostvarila je juniorka  Novog Sada Sanja Vukišinović koja je vazdušnom puškom osvojila deveto mesto i za 0,2 kruga izmaklo joj je finale.


Kod seniorki, najbliža finalu bila je Dragana Todorović iz Novog Beograda Ušća koja je  završila na 16. mestu.
U prepodnevnom programu,  Dimitirije Grgić iz Akademca je kod seniora osvojio odlično peto mesto vazdušnim pištoljem, dok je junior iz Jagodine Lazar Kovačević bio osmi u finalu vazdušnom puškom.
- Zadovoljan sam  kako su gađali juniori i juniorke, posebno Lazar Kovačević, debitant u reprezentaciji i na ovom turniru. Sanja Vukašinović i Milica Babić...
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Arunovićeva prva, Veličkovićeva druga u Minhenu

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Jan.2015

 . MINHEN - Zorana Arunović reprezentativka Crvene zvezde osvojila je prvo, a Bobana Veličković iz Bora 030 drugo mesto u gađanju vazdušnim pištoljem trećeg dana najjačeg turnira u ovom delu sezone u Minhenu.. . .U finalu vazdušnom puškom za žene gađale su dve srpske takmičarke.  Ivana...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.