Palma: Besplatne tezge svima

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Besplatne tezge svima

Srpska vlada je stvorila dobar ambijent za strana ulaganja i efikasno sprovodi reforme, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma.

"Jagodina to najbolje koristi i ima veliki broj stranih investitora, a biće ih još do kraja godine", rekao je Marković u Paraliji, gde od 24. maja predvodi grupu od 350 jagodinskih zanatlija, privrednika, medicinara, vaspitača predškolskih ustanova. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Marković je najavio da će zanatlijama u turističkom kompleksu "Potok" u Jagodini biti ustupljene besplatne tezge za prodaju robe od 10. juna do polovine septembra.

Besplatne tezge u "Potoku" dobiće i proizvođači slatkiša - Udruženje "Slatki osmeh" i "Maštaonica", a besplatne tezge date su i poljoprivrednicima na Zelenoj pijaci.

"Vi ste ovde u Parliji, ovom delu Grčke, dostojanstveno i u najboljem svetlu predstavili svoje zanate, Jagodinu i Srbiju", rekao je Marković zanatlijama.

On je najavio i da će Jedinstvena Srbija, čiji je lider, otvoriti kancelariju u Paraliji, jer u tom mestu tokom leta ima puno Srba i ta stranka želi da bude servis naših gradjana.

U hotelu "Kosmos" u Paraliji održana je svečana večera kojoj je prisustvovao i konzul Srbije u Solunu, Siniša Pavić.

Delagacija Jagodine danas se vraća u Srbiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.