PETKOVIĆ OPERISAN U RIMU: Karakterom do bržeg povratka na teren

Izvor: HotSport.rs, 30.Okt.2014, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETKOVIĆ OPERISAN U RIMU: Karakterom do bržeg povratka na teren

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Marko Petković operisao je u Rimu ukrštene ligamente, koje je povredio na prvoj utakmici baraža protiv Španije u Jagodini. Operaciju je uspešno obavio italijanski stručni tim pod vođstvom doktora Paola Marijanija. Sa Markom Petkovićem u Rimu je, ispred Fudbalskog saveza Srbije, doktor Željko Ćurčić, i aktivno je uključen u kompletnu proceduru dr Marijanija. Dr Ćurčić le pratio operaciju i biće uključen u dalji tok lečenja i oporavka našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kapitena.
FOTO: FSS

Dr Ćurčić se javio sa prvim vestima posle hiruške intervencije.
- Operacija je prošla rutinski. Operator je bio dr Paolo Marijani sa saradnicima. Sat vremena po izlasku iz operacione sale počeo je postoperativni tretman aparatom za kontinuirane pasivne pokrete operisanog kolena. Marko se oseća dobro i otimistički je raspoložen. Prof. Marijani je, takođe, optimista. On je pohvalio našeg kapitena i njegov karakter, pa predviđa brži oporavak nego sto je uobičajeno, izjavio je iz Rima dr. Ćurčić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.




DEMANTI IZ TSS: Kraljevo je samo kandidat za domaćinstvo meča Srbija – Hrvatska


JANKOVIĆ ZA HOTSPORT: Partizan je iznenadila igra koju smo prikazali





Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Petković: "Odmah sam ušao u oporavak"

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2014

Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije Marko Petković uspešno je operisan u sredu na klinici u Rimu odakle je poslao poruku da i pored "ošamućenosti" odmah kreće sa oporavkom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.