Ovaj čovek je bacio ženu sa terase: Njegova odbrana pred tužiocem će vas zaprepastiti!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj čovek je bacio ženu sa terase: Njegova odbrana pred tužiocem će vas zaprepastiti!

Gradimir Jocić iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, koji je u četvrtak uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu Daliborku Jocić (41), izjavio je zameniku višeg javnog tužioca u Jagodini da se ne seća šta se dogodilo.

- Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju - rekao je u četvrtak uveče novinarima zamenik višeg javnog tužioca Slavko Knežević, koji je saslušao osumnjičenog.

Knežević je predložio pritvor za Jocića i obdukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tela ubijene Daliborke.

Ubistvo se dogodilo u četvrtak, a žena je preminula u Opštoj bolnici u Ćupriji, rekla je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Posle prijave komšija policija i hitna pomoć su zatekle nesrećnu ženu ispred kuće, pokušana je reanimacija, ali nije bilo uspeha.

- Daliborka je mrtva dovežena u bolnicu, smrt je nastupila zbog višestukih povreda opasnih po život, nije joj bilo spasa - kazali su u lokalnoj bolnici.

Gradimir J. (49) je do nedavno radio u Švajcarskoj, ali je kako saznajemo zbog psihičkih problema penzionisan.

Stradala žena je iza sebe ostavila trogodišnje dete, koje je preuzeo Centar za socijalni rad.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pretukao suprugu i bacio je s terase - ne seća se ničega

Izvor: Press, 28.Okt.2016

Muškarac G.J. iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu D.J. (41), izjavio je da se ne seća šta se dogodilo. . Foto:B92.net. "Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju",...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.