Otvoren tržni centar u Jagodini

Izvor: Akter, 18.Sep.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren tržni centar u Jagodini

U Jagodini je danas otvoren "Vivo šoping centar", površine 10.000 kavadratnih metara, gde je biznismen Pavle Andrić zaposlio 300 ljudi

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković je rekao da je njegova "ideja bila da na ovoj lokaciji bude Diznilend, ali sam bio u Parizu i video da je to mnogo skupo".

Marković je podsetio da su ove godine u Jagodini otvorene dve fabrike, a za sledeću godinu je najavio tri italijanska investitora.

Ministar energetike >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i rudarstva Srbije, Aleksandar Antić je na otvaranju rekao da "upravo ovakve aktivnosti treba da budu model i za ostale opštine i gradove u Srbiji. Vlada Srbije će uvek podržavati ovakve projekte i davati podsticaje za otvaranje novih radnih mesta".

Antić je ocenio da se u Srbiji Jagodina najbrže razvija i pozvao druge da se ugledaju na taj primer, da bi ljudi u Srbiji živeli bolje.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.