Obustava prirodnog gasa u Jagodini produžena do ponedeljka

Izvor: Press, 19.Okt.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava prirodnog gasa u Jagodini produžena do ponedeljka

Vreme obustave prirodnog gasa u svim naseljenim mestima Jagodine i mesnoj zajednici Mijatovac u opštini Ćuprija će biti produženo, saopštio je danas Srbijagas.
"Završetak radova očekuje se u ponedeljak, 20. oktobra, najkasnije u kasnim popodnevnim satima", saopštilo je ovo javno preduzeće.

Razlog za ovo prolongiranje je, kako se navodi u saopštenju Srbijagasa, proširenje obima radova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na sanaciji magistralnog gasovoda MG 07.

Prekid isporuke gasa bio je najavljen za dane vikenda, zbog izvođenja radova na sanaciji gasovoda MG 07 i to za potrošače koji se gasom snabdevaju sa dve glavne merno-regulacione stanice - GMRS „Jagodina" i GMRS „Jagodina 2" (Industrijska zona).

Po završetku radova, „Srbijagas" će nastaviti redovnu isporuku gasa.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Obustava prirodnog gasa u Jagodini produžena do ponedeljka

Izvor: Blic, 19.Okt.2014

Vreme obustave prirodnog gasa u svim naseljenim mestima Jagodine i mesnoj zajednici Mijatovac u opštini Ćuprija će biti produženo, saopštio je danas "Srbijagas"..."Završetak radova očekuje se u ponedeljak, 20. oktobra, najkasnije u kasnim popodnevnim satima", saopštilo je ovo javno preduzeće...Razlog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.