OVO JE BOLESNIK KOJI JE BACIO ZENU SA TERASE Njegova odbrana pred tuziocem ce vas zaprepastiti

Izvor: medio.rs, 27.Okt.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BOLESNIK KOJI JE BACIO ZENU SA TERASE Njegova odbrana pred tuziocem ce vas zaprepastiti

Muškarac Gradimir Jocić iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, koji je danas uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu Daliborku Jocić (41), izjavio je zameniku višeg javnog tužioca u Jagodini da se ne seća šta se dogodilo.

- Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju - rekao je večeras novinarima zamenik višeg javnog tužioca Slavko Knežević, koji je saslušao osumnjičenog.

Knežević je predložio pritvor za Jocića i obdukciju tela >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ubijene Daliborke.

Ubistvo se dogodilo jutros a žena je preminula u Opštoj bolnici u Ćupriji, rekla je danas portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Posle prijave komšija policija i hitna pomoć su zatekle nesrećnu ženu ispred kuće, pokušana je reanimacija, ali nije bilo uspeha.

- Daliborka je mrtva dovežena u bolnicu, smrt je nastupila zbog višestukih povreda opasnih po život, nije joj bilo spasa - kazali su u lokalnoj bolnici.

Gradimir J. (49) je do nedavno radio u Švajcarskoj, ali je kako saznajemo zbog psihičkih problema penzionisan.

Stradala žena je iza sebe ostavila trogodišnje dete, koje je preuzeo Centar za socijalni rad.

(EPK/Blic)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

OVO JE KRVNIK OSUMNJIČEN DA JE UBIO SVOJU ŽENU I BACIO JE SA TERASE: Užas u kući i dvorištu, tragovi borbe su svuda (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016

Gradimir Jocić iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, koji je danas uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu Daliborku Jocić (41), izjavio je zameniku višeg javnog tužioca u Jagodini da se ne seća šta se dogodilo...- Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju - rekao je večeras...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.