Niže cene u Akva parku, u petak besplatno za đake i studente

Izvor: Press, 02.Sep.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene u Akva parku, u petak besplatno za đake i studente

Akva park u Jagodini radiće i ovog meseca, dok vreme bude lepo, sa nižim cenama, a u petak biće slobodan ulaz za đake, studente i prosvetne radnike, izjavio je danas Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu akva park Zoran Gligorijević.
         Ovih vrelih dana imamo posetu od 1.000 do 1.500 kupača, počela je škola, a i "gastarbajteri" su otišli i ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sasvim zadovoljavajuća poseta, dodao je Gligorijević.  "U petak, 4. septembra je otvoren dan za učenike osnovnih i srednjih skola Jagodine, prosvetne radnike, studente koji studiraju u Jagodini i studente iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima Srbije i inostranstvu", rekao je Gligorijević. Cene u Akva parku, koji ima sedam bazena, od prvog septembra su niže i sada su 300 dinara za odrasle (bile 500) i 200 dinara za decu do 12 godina.  Poludnevna krata (od 14 sati) "košta" 200 dinara za odrasle a za decu do 12 godina 100 dinara, objasnio je Gligorijević. On je napomenuo da neće biti sniženja cena piću.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Aqua park u petak besplatno za đake i studente

Izvor: Kamatica.com, 02.Sep.2015

Aqua park u Jagodini radiće i ovog meseca, dok vreme bude lepo, sa nižim cenama, a u petak biće slobodan ulaz za đake, studente i prosvetne radnike, izjavio je danas Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu akva park Zoran Gligorijević.  ..Ovih vrelih dana imamo...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.