Mladić stradao od strujnog udara

Izvor: Cafe.ba, 01.Sep.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić stradao od strujnog udara

Mladić D.Đ. (19) iz Jagodine, stradao od strujnog udara na željezničkoj pruzi i sa povredama opasnim po život prevezen u Centar za opekotine Kliničkog centra u Beogradu, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Jagodini Ana Milojević.

"Jutros u 6,50 sati PU je prijavljeno da je u Jagodinu, u ulici Jovanča Micića, na pruzi stradalo lice od strujnog udara. Izlaskom na mesto događaja zatečen je D.Đ. (19) iz Jagodine sa vidljivim povredama ", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Milojević.

Mladić je, sa povredama opasnim po život, prevezen u Službu hitne pomoći Jagodine a odatle u Klinički centar Beograd, dodala je Milojević uz napomenu da "ne zna dali je povrijeđeni umro".

Mladić se, navodno, približio ili je dotako kontakntnu mrežu pod naponom od 25.000 volti.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Mladić stradao od strujnog udara

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2014

JAGODINA - Mladić D.Đ. (19) iz Jagodine, stradao od strujnog udara na željezničkoj pruzi i sa povredama opasnim po život prevezen u Centar za opekotine Kliničkog centra u Beogradu, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Jagodini Ana Milojević..."Jutros u 6,50 sati PU je prijavljeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.