Marković: Srbija nikad popularnija na međuanrodnom planu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Srbija nikad popularnija na međuanrodnom planu

Srbija nikada nije imala veću međunarodnu popularnost nego u poslednjih godinu dana, što je veoma važno za dolazak investitora, ocenio je lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma.

Marković je, povodom godinu dana rada Vlade Srbije, rekao i da je za dolazak investitora u Srbiju neophodna politička stabilnost zemlje.

Prema njegovim rečima, za stabilnost i međunarodnu popularnosti Srbije mnogo je uradio premijer Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vučić, ali i šef koalicije SPS PUPS JS, predsedvajući OEBS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Dačić je, kako je rekao, puno uradio da se sa Srbije skine negativna etiketa koju su nam stavili veliki svetski mediji.

"Ja obećavam da ću nastaviti da dovodim investitore, ne samo u Jagodinu, već i u druge gradove i šaljem poruku predsednicima opština i gradonačelnicima, ako imaju industrijski zonu da mi se jave da pognem da dovedem nekog investitora da zapošljavamo ljude, da raste standard, i ne samo da se vrate penzije i plate, već i da se one povećaju, da penzioneri imaju sigurnu budućnost", rekao je Marković.

Podsetio je da je njegova stranka podržala smanjenje penzija, "ali i da ta solidarnost ne traje dugo, da ima neki oročeni datum".

Jagodina osetila pozitivnu energiju Vlade

Lider Jedinstvene Srbije (JS) i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, ocenio je danas da je Vlade Srbije tokom jednogodišnjeg rada ostvarila zadovoljavajuće rezultatate i dodao da je Jagodina osetila "pozitivnu energije Vlade".

"Nikada veću međunarodnu popularnost Srbija nije imalo nego poslednjih godinu dana, što je veoma važno, jer da bi neki investitor, iz neke zemlje, došao u Srbiju, u Srbiji treba da postoji politička stabilnost", rekao je Marković, novinarima.

On je dodao da je na stabilnosti zemlje i međunarodnoj popularnosti mnogo uradio premijer Aleksandar Vučić, ali i šef koalicije SPS PUPS JS, predsedvajući OEBS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je puno uradio da se sa Srbije skine negativna etiketa koju su nam stavili veliki svetski mediji.

"Ja obećavam da ću nastaviti dovoditi investitore, ne samo u Jagodinu, već i u druge gradove i šaljem poruku predsednicima opština i gradonačelnicima, ako imaju industrijski zonu da mi se jave da pognem da dovedem nekog investitora da zapošljavamo ljude, da raste standard, i ne samo da se vrate penzije i plate, već i da se povećaju da penzioneri imaju sigurnu budućnost", rekao je Marković.

On je dodao da je njegova stranka podržala solidarnost penzionera i smanjenje penzija, "ali da ta solidarnost ne traje dugo, da ima neki oročeni datum".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Marković: Srbija nikad popularnija

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

Srbija nikada nije imala veću međunarodnu popularnost nego u poslednjih godinu dana, što je veoma važno za dolazak investitora, ocenio je lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma...Marković je, povodom godinu dana rada Vlade Srbije, rekao i da je za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.