MANIJAK PRETIO MALOLETNICI: Ubiću te i sahraniti ispod svog kreveta

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANIJAK PRETIO MALOLETNICI: Ubiću te i sahraniti ispod svog kreveta

Preklinjala sam ga da prestane, rekao je da mi suze neće pomoći, priča M. S. (17) iz Jagodine, žrtva bivšeg momka I. A. (23)

JAGODINA - Pretio mi je da će me ubiti i sahraniti ispod svog kreveta ako ne priznam da ga varam - kaže u ispovesti za Kurir M. S. (17) iz Jagodine.

Ona je preživela pakao kad ju je mladić I. A. (23), s kojim je bila u vezi, kidnapovao, zatvorio u svoju kuću i tukao. Nesrećnu devojku spasla je policija, kojoj je neko iz komšiluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prijavio nasilje.

Devojka je s povredama po celom telu prevezena u jagodinsku bolnicu, dok je njenom dečku, koji već ima dosije u policiji za razna krivična dela, određen pritvor od mesec dana.

Često me je tukao

M. S. u ispovesti za Kurir objašnjava da je u tajnoj vezi sa I. A., ali i da ovo nije bio prvi put da od njega trpi nasilje.

- Znao je i ranije da me udara, ali bi se uvek izvinjavao i ja bih mu oprostila jer sam ga volela. Ponekad kao da nije bio svoj, bio je čudan, ali, s druge strane, bilo je dana kad je bio pažljiv i pun ljubavi. Svaki put bi obećao da više neće dići ruku na mene - priča M. S.

Strahota koju je poslednji put preživela dogodila se 15. jula, kad ju je ovaj mladić na silu odveo u svoju kuću, zaključao vrata i krvnički je izudarao.

- Umislio je da ga varam i terao me da mu priznam, bio je ubeđen da mu smeštam nešto, ni sama ne znam šta. Udarao me je pesnicama po glavi, bacao na pod i vikao: „Priznaj!“ Od udaraca sam pala, ali to njemu nije bilo dovoljno, pa me je šutirao gde je stigao - kaže devojka i dodaje da ni tu nije bio kraj njenim mukama jer je I. A. uzeo nož kojim ju je sekao po nogama.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.