Lalatović: Igrači zaslužni za najbolji start Zvezde

Izvor: Press, 30.Avg.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Igrači zaslužni za najbolji start Zvezde

Zvezda je prethodno bila bolja od Vojvodine (1:0), Jagodine (3:0) i Radničkog iz Niša (2:0).

"Četiri pobede u četiri kola bez primljenog gola je najbolji rezultat u istoriji kluba. Raduje me taj podatak, ali zasluge pripadaju igračima. Prezadovoljan sam kako su odigrali prva četiri kola, mislim da ćemo u narednom periodu biti još bolji, ali ponosan sam na ovaj istorijski uspeh", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani.

On je istakao da je zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << igrom svog tima, iako nije imao koncentraciju u napadu.

"Svaku utakmicu moramo da uđemo skoncentrisani kao da igramo Ligu šampiona, jer samo tako možemo da pobedimo. Bilo je teško probiti bedem Spartaka, igrali su izuzetno disciplinovano, ali smo početkom drugog poluvremena bacili sve karte na napad. Uputili smo 19 šuteva, od čega 10 u okvir gola, postigli jedan i zasluženo slavili", rekao je Lalatović.

Zvezdin trener dodao je da će ova pobeda mnogo značiti timu pred dvonedeljnu pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza.

On je rekao da se nada da će se igrač Olimpijakosa Aleksandar Katai uskoro priključiti ekipi.

"Nisam imao mnogo vremena da pričam sa čelnicima kluba oko njegovog dolaska jer sam se spremao za utakmicu sa Spartakom. Čuo sam da je blizu dogovora. Nadam se da će se priključiti ekipi u ponedeljak i drago mi je što dolazi", rekao je Lalatović.

Trener subotičkog Spartaka Petar Kurćubić rekao je da njegova ekipa zasluženo izgubila i čestitao Zvezdi novu utakmicu bez primljenog gola.

"U većem delu prvog poluvremena uspeli smo da amortizujemo njihove napade. U nastavku nismo uspeli u tome, Zvezda je imala konstanto inicijativu i bilo je pitanje vremena kada će postići gol. Možda smo ga primili iz najmenje izgledne akcije, imali smo posle šansu da osvojimo bod, ali se isprečila stativa", rekao je Kurćubić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.