LUDI TIKET, utorak, 73.636 dinara: Irska čarolija

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 73.636 dinara: Irska čarolija

Uhvaćen prelaz iz keca u dvojku na Ostrvu

Zanimljiv tiket stiže nam iz Jagodine, gde je naš kladilac uspeo da uhvati prelaz iz keca u dvojku sa kvotom 23 na meču u Irskoj Sligo - Kork Siti. Očigledno je ovaj igrač dobro proučio Ostrvljane, pošto je Kork ubedljivo prvi, ali ume opuštenije da uđe u meč, i potom nadoknadi zaostatak na suv kvalitet, što je Jagodinac odlično „namirisao“.

Uhvaćena je i kvota 2,90 na 0-2 gola na Peskara - Palermo, gde se očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dosta pogodaka, s obzirom na to da nije bilo takmičarskih motiva - oba kluba su odavno „kupila“ kartu za Seriju B.

Na tiket su dodati i kečevi na Šamrok i Sao Paulo koji su došli bez većih problema.

Na uloženih 500 dinara sa kvotom 147,27 dobitak iznosi 73.636 dinara.

Čestitamo!
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), sreda, 339.935 dinara: Majstor prelaza pao u Litvaniji

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2017, 08:27

Pogođena kvota 28 u azijskoj Ligi šampiona..Prelazi su recept ovog kladioca iz Beograda za velike dobitke s malim ulozima. I umalo da u utorak ubode džekpot...Naime, on je odigrao četiri prelaza na tiketu, od kojih je u azijskoj Ligi šampiona na meču iranskog Esteglala i saudijskog Al Hilala gađao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.