Krunić pred borbu za opstanak: Da pokažemo da vredimo kada je najteže

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić pred borbu za opstanak: Da pokažemo da vredimo kada je najteže

Trener fudbalera Jagodine, Simo Krunić rekao je da njegova ekipa mora da učini sve protiv OFK Beograda kako bi opstala u ligi.

"Pokušavali smo na sve načine da poboljšamo igru i ostvarimo bolji rezultat. Nismo uspeli u tome. Sada, kada je najteže, treba da pokažemo koliko vredimo. U ovim teškim trenucima za klub moramo da uradimo sve da ostanemo u Super ligi", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina će u nedelju dočekati OFK u utakmici u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << joj je potrebna pobeda kako bi obezbedila opstanak.

Krunić je kazao da je iznenađenje što se Jagodina našla u takvoj situaciji.

"To je sve splet okolnosti, ali smo sami krivi. Najveću krivicu snose igrači i stručni štab. Morali smo ranije da osvojimo te bodove, a ne da dozvolimo sebi, klubu, gradu, koji je uvek bio uz nas, da dođemo u ovu situaciju", kazao je Krunić.

On je dodao da je utakmica sa OFK-om najvažnija za klub.

Fudbaler Jagodine Dušan Martinović je kazao da ekipa nije zadovoljna sezonom i trenutnim plasmanom na tabeli.

"Poslednja utakmica je najbitnija. Svesni smo situacije i moramo dati više od svog maksimuma u nedelju", poručio je Martinović.

Utakmica će se igrati u nedelju od 17.00 na Gradskom stadionu u Jagodini, a ulaz će biti slobodan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.