KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE: Posle Radničkog, odustala i Crnokosa!

Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE: Posle Radničkog, odustala i Crnokosa!

KK Crnokosa iz Kosjerića pridružio se kragujevačkom Radničkom i odustao od domaćeg prvenstva, pa će Košarkaška liga Srbije brojati 12 ekipa. Crnokosa je dopisom obavestila Udruženje klubova KLS da nije obezbedila uslove za takmičenje.

 
Radnički je prošle nedelje odustao od učešća u KLS zbog finansijskih problema, a iz istih razloga taj klub je bio primoran da napusti i regionalnu Jadransku ligu.
Posle odustajanja Crnokose i Radničkog u Košarkaškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ligu Srbije, koja startuje 11. oktobra, igraće Borac Čačak, FMP, Jagodina, Konstantin Niš, Napredak Kruševac, OKK Beograd, Sloga Kraljevo, Smederevo, Spartak Subotica, Tamiš Pančevo, Vojvodina i Vršac.
Izvlačenje takmičarskih brojeva biće obavljeno u Kući košarke u sredu 1. oktobra od 13 sati.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Miloš Teodosić o Crvenoj zvezdi


PARNI VALJAK GAZI: Duletova četa pregazila Sutjesku, sjajan Murić


SRPSKI SUDIJA SVIRAO PENAL: Da li će Mažić na ‘hlađenje’? (VIDEO)





Pogledaj vesti o: Kruševac,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KLS: Liga sa 12 klubova, odustala i Crnokosa

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2014

Košarkaška liga Srbije počeće 11. oktobra, a umesto 14 nadmetaće se 12 klubova. Nakon Radničkog iz Kragujevca, ni ekipa Crnokose, koja je prošle sezone bila učesnik Superlige i vrlo prijatno iznenađenje, ove godine se neće takmičiti u Košarkaškoj ligi Srbije...Klub je obavestio Udruženje...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.