Jagodina poražena od Kluža

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina poražena od Kluža

Posle remija bez golova u prvom meču prošle nedelje u Rumuniji, činilo se da bi srpski tim makar jednim pogotkom mogao do željenog cilja.

Od toga, međutim, nije bilo ništa, iako su izabranici Mladena Dodića stvorili nekoliko povoljnih šansi.

Najvećim delom utakmice igralo se obostrano oprezno, ali su Jagodinci, nošeni podrškom sa tribina, bili nešto preduzimljiviji i malo je nedostajalo da savladaju golmana Felguirasa.

Kluž se uglavnom branio i vrebao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priliku iz kontranapada. Domaćin je dosta komplikovao u protivničkom kaznenom prostoru, a kada su ponovo propuštene dve-tri šanse stigla je kazna u finišu susreta.

Posle gužve u šesnaestercu Jagodinaca, Žuima se najbolje snašao i iz teške pozicije šutem sa zemlje pogodio mrežu Đuričića.

Ovaj pogodak potpuno je demoralisao domaćina, pa su Rumuni rutinski sačuvali minimalnu prednost za konačan uspeh.

Kluž će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv Dinama iz Minska (Belorusija).
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.