Jagodina objavila spisak pojačanja u ovom prelaznom roku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina objavila spisak pojačanja u ovom prelaznom roku

Fudbalski klub Jagodina objavio je danas spisak pojačanja u ovom prelaznom roku, na kome se nalazi šest novih igrača.

Jagodina je objavila da je Danijel Mihajlović produžio ugovor sa klubom, a da su došli mladi reprezentativac Gane Keremeh Frensis, zatim vezni igrač Stefan Petrović, zadnji vezni Zoran Knežević, iskusni levi bek Slavko Marić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i dvojica napadača, Mladen Popović i Goran Jerković.

Jagodina je do sada odigrala sedam utakmica u Super ligi ove sezone, koju je počela sa četiri uzastopna poraza, a onda je vezala tri remija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jagodina objavila spisak pojačanja

Izvor: Akter, 01.Sep.2015

Fudbalski klub Jagodina otkrio je danas spisak pojačanja u ovom prelaznom roku, na kome se nalazi šest novih igrača..Jagodina je objavila da je Danijel Mihajlović produžio ugovor sa klubom, a da su došli mladi reprezentativac Gane Keremeh Frensis, zatim vezni igrač Stefan Petrović, zadnji vezni...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.