Jagodina gostuje u Čačku, trener Borca ističe da je pobeda imperativ

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina gostuje u Čačku, trener Borca ističe da je pobeda imperativ

Trener fudbalera čačanskog Borca Bogić Bogićević rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču Jelen Superlige mora da pobedi Jagodinu kako bi izborila opstanak u eliti.

Borac se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 20 bodova, dok je Jagodina osma sa 30 bodova.

"Nalazimo se u specifičnoj situaciji i pobeda je imperativ. U prethodnim kolima, odnosno četiri utakmice, igrali smo veoma dobro, ali je rezultat izostao. To moramo da popravimo i na domaćem terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadigramo veoma dobrog protivnika", rekao je Bogićević.

Šef struke Čačana navodi da će njegov tim tvrdom i agresivnom igrom pokušati da uknjiži preko potrebne bodove.

Bogićević je otkrio da na teren neće istrčati povređeni Gojković i Božić, kao i da se u ekipu vraća Mutavdžić.

"Svesni smo kavaliteta koji posedujemo i nadam se da ćemo to potvrditi u subotu, pa očekujem da ostanemo neporaženi. Pozivam navijače da nas podrže jer se mnogo bolji fudbal igra pred punim tribinama", zaključio je trener Borca.

Utakmica između Borca i Jagodine biće odigrana u subotu od 19 sati na stadionu kraj Morave.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.