Jagodina: Ugašen požar u zgradi Navipa

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Ugašen požar u zgradi Navipa

U napuštenoj zgradi Navipa u Jagodini danas oko 12 sati izbio je požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen.

Uzrok požara nije poznat

 

"Požar je izbio u jednoj od prostorija napuštene zgrade Navipa, ali je intervencijom članova vatrogasne jedinice ugašen i nije stigao da se proširi ni na krov ni na okolne zgrade", kazala je agenciji Beta portparol jagodinske policije Gordana Cvetić.

 

Ona je navela da uzrok požara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još uvek nije poznat.

 

U napuštenoj zgradi u kojoj je izbio požar često su boravili beskućnici, koji su u njenim prostorijama ostavljali dušeke, garderobu i druge zapaljive predmete.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Požar u napuštenoj zgradi u Jagodini

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014

JAGODINA - U napuštenoj zgradi Navipa u Jagodini danas oko 12 sati izbio je požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen..."Požar je izbio u jednoj od prostorija napuštene zgrade Navipa, ali je intervencijom članova vatrogasne jedinice ugašen i nije stigao da se proširi ni na krov ni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.