JSL - Jagodina razbila Čuku, OFK bolji od Lučanaca!

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL - Jagodina razbila ''Čuku'', OFK bolji od Lučanaca!

Konačno golovi u Superligi! Posle jučerašnja čak tri remija bez golova, prve dve današnje utakmice su, kladioničarskim rečnikom, otišle u ''3+''.
A ubedljivo najbolji utisak ostavila je ekipa Jagodine, koja je na veoma teškom gostovanju protiv Čukaričkog uspela da trijumfuje čak sa 3:0!

Trijumf gostiju je najavio Vladimir Jovančić, vodećim pogotkom u 31. minutu meča, a potpuni ''potop'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Čukaričana nastao je u drugom poluvremenu.

Iako su mnogi očekivali preokret domaćih, Šušnjar u 67. i Đurić tri minuta kasnije su na najbolji način reagovali na asistencije Miloša Lepovića i postavili nedostižnih 0:3.

Ovo je peta pobeda Jagodine od početka sezone i konačno su se domogli gornjeg dela tabele, dok su ''Brđani'' pokvarili utisak posle osvojenog boda u prošlom kolu na Marakani.

U isto vreme odigran je u meč na Karaburmi, gde je OFK Beograd savladao lučansku Mladost sa 2:1.

''Romantičari'' su ekspresno došli do ubedljivog vođstva, već posle osam minuta igre su vodili sa 2:0, golovima Jovanovića i Jankovića, pa je gostima trebalo dosta vremena da se oporave od ovog početkog šoka.

Donekle su u tome i uspeli u drugom poluvremenu, pošto je Živadinović uspeo da smanji na 2:1, na asistenciju Frajdeja, ali do boda ipak nisu mogli.

OFK se ovom pobedom primakao na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranim Čukaričkim, dok je Mladost ostala na sedmoj poziciji sa 17 bodova.

Podsetimo, od 17 časova u Humskoj igraju Partizan i Napredak.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.