JSL: Debakl OFK, iznenadila Voša, minimalac Zvezde

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Debakl OFK, iznenadila Voša, minimalac Zvezde

Donji Srem je deklasirao OFK Beograd 4:0 i pobegao na četiri boda od zone ispadanja. Vojvodina je iznenadila u Novom Pazaru sa 1:0, te se vratila u borbu za Ligu Evrope, a rivala udaljila od istog cilja.
Rad je takođe minimalcem nadigrao poslednjeplasirani kragujevački Radnički te verovatno poslao rivala u Prvu ligu. Golova nije bilo samo u duelu Napretka i Spartaka.
Od 18.30 igraju Borac i Jagodina, a od 19h Čukarički i Radnički Niš, dok u nedelju Partizan čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Mladost. 

Donji Srem ostvario je veliki trijumf u borbi za opstanak. Deklasirao je OFK Beograd i odmakao na četiri boda od pozicije koja vodi u baraž. Mrežu gostiju sa Karaburme u Pećincima su "napunili" Antonov autogolom, Mirković, Lakićević i Bogunović. 

Vojvodina je golom Ivanića u 22. minutu iznenadila u Novom Pazaru, smanjila zaostatak za trećeplasiranim Čukaričkim na tri boda, a odmakla od Pazaraca na četiri. 

Rad je pogotkom Miloševća iz penala 11 minuta pre kraja zakucao Kragujevčane za dno tabele. "Romantičari" su s druge strane odmakli od zone ispadanja na verovatno dovoljnih 14 bodova. 
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac minimalnim rezultatom na Vračaru. 
Crveno-beli su dominirali tokom svih 90 minuta, a meč je rešio Luka Jović sjajnim golom u 57. minutu.
Zvezda je tako opet izvršila pritisak na lidera JSL Partizan smanjivši zaostatak na dva boda, uoči duela crno-belih sa Mladošću iz Lučana. U sledećem kolu na programu je "večiti derbi".
Zvezda je dominirala u prvom poluvremenu, konstantno kružila oko kaznenog prostora rivala, izvale skoro deset kornera, pretila uglavnom preko Jovića, da bi najbolju šansu imao Dušan Anđelković koji je u poslednjem minutu prvog dela igre pogodio prečku iz slobodnog udarca. 


Jelen Superliga, 23. kolo:
Donji Srem – OFK Beograd 3:0
Antonov 34ag, Mirković 51, Lakićević 80, Bogunović 83
Voždovac – Crvena zvezda 0:1
Novi Pazar – Vojvodina 0:1
Ivanić 22
Rad – Radnički Kragujevac 1:0
Milošević 79p
Napredak – Spartak 0:0
18.30 Čukarički – Radnički Niš 
19.00 Borac – Jagodina 

nedelja: 
18.00 Partizan – Mladost 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.