Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMA RUPE U PAMĆENJU" Osumnjičini za ubistvo supruge tvrdi da ne može svega da se seti

Muškarac Gradimir Jocić iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, koji je danas uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu Daliborku Jocić (41), izjavio je zameniku višeg javnog tužioca u Jagodini da se ne seća šta se dogodilo.

- Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju - rekao je večeras novinarima zamenik višeg javnog tužioca Slavko Knežević, koji je saslušao osumnjičenog.

Knežević je predložio pritvor za Jocića i obdukciju tela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubijene Daliborke.

BRUTALNO UBISTVO U PARAĆINU Pretukao ženu i bacio je sa terase

Ubistvo se dogodilo jutros a žena je preminula u Opštoj bolnici u Chupriji, rekla je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukao suprugu i bacio je s terase - ne seća se ničega

Izvor: B92, 27.Okt.2016

Paraćin, Jagodina -- Muškarac G.J. iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu D.J. (41), izjavio je da se ne seća šta se dogodilo..."Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju", rekao je večeras novinarima zamenik višeg javnog tužioca Slavko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.