I TO SMO DOČEKALI Mimi Oro propevala

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO SMO DOČEKALI Mimi Oro propevala

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, postala je pevačica. Mlada Jagodinka je snimila svoju prvu pesmu i spot koji će uskoro premijerno prikazati.

- Pokazala sam kako se u Srbiji lako može postati poznat. Istina, sve te ružne komentare treba izdržati, ali ja sam ostvarila svoju nameru. Snimila sam prvu rep pesmu, "Tron", možda baš kao odgovor onima, koji su govorili da sam – dno- poručuje Mimi!

Pesma govori o prestižnoj grupi posetioca beogradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << klubova, za koje su uvek rezervisani najbolji separei, ulaze bez pozivnice, voze najbolja kola i jahte, putuju samo privatnim avionima i uvek su puni para. Za one, koji na trenutak posrnu, ide deo pesme, koji poručuje “bolje sutra, uvek dođe”.

- Poruku pesme, u stvari šalju sve devojke, koje vole momke biznismene -  poručuje Mimi, a vi odgledajte video:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.