Filipović: Da budemo prava Jagodina

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Da budemo prava Jagodina

Fudbaler Jagodine Aleksandar Filipović rekao je da se nada da će njegova ekipa u petak protiv Novog Pazara osvojti prve bodove u novoj sezoni Super lige Srbije.

"Loše smo startovali i izgubili sve tri utakmice, nismo bili pravi na terenu, ali mislim da ćemo sigurno iz utakmice u utakmicu sve bolje igrati."

"Zato se nadam da ćemo već u petak osvojiti prva tri boda i nastaviti da se dižemo na tabeli, ali i da podižemo samopouzdanje i da budemo ona prava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jagodina", rakao je kapiten Jagodine Aleksandar Filipović za sajt kluba.

Jagodina u petak od 20.00 dočekuje Novi Pazar u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Ekipa Jagodine je posle tri odigrana kola poslednja na tabeli bez ijednog boda.

Za najmlađim kapitenom u istoriji Jagodine Aleksandrom Filipovićem (21) nakon osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu sa omladinskom reprezentacijom, vlada veliko interesovanje, a da li će promeniti klib videće se do kraja prelaznog roka.

"Kada sam dolazio pre šest godina, znao sam da je Jagodina jedan ozbiljan i organizovan klub. Nadao sam se i verovao da ću doći do prvog tima gde sam i danas i da ću postići ove rezultate koje sam postigao, a radom i disciplinom uspeo da ostvarim sve što sam želeo", rekao je Filipović.

Filipović je bio i kapitan omladinske reprezentacija Srbije koja je na Evropskom prvenstvu u Litvaniji osvojila zlatnu medalju i postala šampion Evrope.

"Moram da kažem da je vrhunac moje karijere osvojeno zlato na Evropskom prvenstvu sa omladinskom reprezentacijom i sigurno da ću to pamtiti do kraja života", istakao je Filipović.

Nakon osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu za omladince bio je na meti mnogih evropskih klubova, ali je i dalje igrač Jagodine.

"Još sam u Jagodini. Ima nekih interesovanja iz Rusije, Belgije, ima još mesec dana do kraja prelaznog roka, čekamo videćemo. Čekamo ozbiljnu ponudu, ozbiljan klub jer je i u interesu Jagodine i mom ličnom interesu da to bude ozbiljan klub gde mogu da napredujem i gradim još bolju karijeru", rekao je Filipović.

Pre godinu dana bio je na pragu odlaska u engleski Fulam.

"Najozbiljniji je bio engleski Fulam, to je bilo pre godinu dana gde je sve bukvalno bilo završeno i na kraju je ta radna dozvola bila problem i zato sam ostao član Jagodine", kazao je Filipović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.