Dodić ponosan na igrače, čeka sledeću šansu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić ponosan na igrače, čeka sledeću šansu

Trener fudbalera Jagodine je rekao da je njegov tim bio blizu prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da eliminacija i poraz od Kluža kod kuće neće poremetiti ekipu u nastavku sezone.

Trener Jagodine Mladen Dodić

 

"Ponosan sam na svoje igrače i rekao sam im u svlačionici da dignu glavu gore. Dali su sve od sebe. Bilo je mnogo prednosti na njihovoj strani, ali bili smo tako smo blizu. Ne odustajemo, okrećemo se prvenstvu, prelaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << roku i sačekaćemo neku drugu priliku sa mnogo više iskustva. Ovu smo propustili, a bili smo tako blizu", rekao je Dodić.

 

Kluž je pobedio Jagodinu u gostima rezultatom 1:0, golom u 81. minutu. U prvom susretu je bilo 0:0.

"Radi se o jednoj izuzetno iskusnoj ekipi sa 11 internacionalaca. Kada protiv takvog protivnika izgubite, a morate da žalite za pobedom, onda to govori u prilog činjenici da smo dali sve od sebe. Čestitam igračima na borbenosti i zalaganju, na kvalitetnoj partiji jer je to bila bespoštedna borba svih 90 minuta", rekao je Dodić.

 

Jagodina nije dala gol u oba meča.

"Imali smo mi svoje šanse, možda i najbolju u poslednjim minutima prvog poluvremena. Nismo, međutim, dali gol u dva meča i zato smo ispali. Klužu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", rekao je Dodić.

 

Trener Kluža Vasilij Mirjuta je ocenio da je Jagodina imala više prilika za pobedu.

"Znao sam da će ovo biti veoma težak i neizvestan meč, to sam video i kada smo igrali prvu utakmicu protiv ovog dobrog, uigranog i agresivnog tima. U drugom poluvremenu Jagodina je možda imala i više šansi za pobedu i za drugačiji rezultat, ali sreća je bila na našoj strani. Svakako nam neće biti lako u narednoj rundi", rekao je Mirjuta.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.