Dodić: Pobedila je naša smirenost

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Pobedila je naša smirenost

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić je rekao da je njegova ekipa uspela da savlada Rad jer je, pre svega, zadržala smirenost.

 Trener Jagodine Mladen Dodić  

"Ova ekipa Rada je drugačija nego ona koju smo mi dobili 2:0 na Banjici. Oni su to pokazali, pogotovo u prvih pola sata, gde su odličnom postavkom pre svega, kontrama i polukontrama zadavali problem i došli do tog vođstva", rekao je Dodić. 

 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jagodina je na domaćem terenu pobedila ekipu Rada rezultatom 3:1 u 25. kolu Super lige. Rad je poveo, ali je Jagodina preokrenula rezultat i osvojila tri boda.

"Najbolje što se desilo na ovoj utakmici je bila ta mirnoća koju smo imali i kod vođstva gostiju, iako to, naravno, nije bilo uopšte prijatno. Dve stative u prvom poluvremenu, ali i dalje nije bilo nervoze. Zasluženo smo došli do tog drugog i trećeg gola i, pre svega, moji iskusni igrači su tom mirnoćom pobedili odličnu ekipu Rada", rekao je Dodić.

 

On je banjičkom superligašu poželeo da izbori opstanak u Super ligi, jer, kako je naveo, pokazaju i kvalitet i ozbiljnost.

 

Trener Rada Stevan Mojsilović je rekao da je Jagodina zasluženo osvojila sva tri boda.

"Jagodina je zasluženo pobedila, bila je bolja od nas. Želim im da ostvare sve svoje ciljeve vezane za prvenstvo i za Kup. Nas čekaju utakmice gde možemo da tražimo priliku da osvojimo bodove, okrećemo se utakmicama koje slede", rekao je Mojsilović.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.