DA LI GA PREPOZNAJETE? Potera za razbojnikom iz Jagodine

Izvor: Blic, 23.Nov.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI GA PREPOZNAJETE? Potera za razbojnikom iz Jagodine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini pozivaju građane da se, ukoliko imaju informacije o osobi na fotografiji, jave Policijskoj upravi u Jagodini na broj telefona 035/192.

Muškarac na fotografiji osumnjičen je da je počinio razbojništvo u menjačnici u tržnom centru "Vivo" u Jagodini, 5. oktobra oko 21 sat, kada je uz pretnju pištoljem, od radnice uzeo novac u vrednosti 240.000 dinara.

Kako su "Blicu" tada pričali zaposleni u jagodinskim menjačnicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radnica se pripremala da zatvori menjačnicu, kada je na vrata ušao tridesetogodišnjak, možda i mlađi, sa naočarima na glavi i pištoljem u ruci. Preko šaltera je zapretio i zatražio je od radnice da mu preda sav novac.

Ona je to i uradila i uključila pank taster, koji obaveštava policiju o pljački. Međutim, razbojnik je pokupio novac u kesu, hitro izašao i izgubio se u nepozantom pravcu. Policija je stigla posle nekoliko minuta i odmah počela potragu.

Dve nedelje pre toga opljačkana je menjačnica u centru grada za vreme fudbalske utakmice Jagodina-Crvena zvezda. Tada je razbojnik oteo 1.500 evra. Policija traga za njim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTERA U JAGODINI: Policija traži ovog razbojnika, da li ga prepoznajete?

Izvor: Kurir, 23.Nov.2015

JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini danas je zamolila građane da joj pomognu u vezi otkrivanja osobe koja je osumnjičena da je 5. oktobra, uz pretnju pištoljem, počinila razbojništvo u menjačnici Tržnog centra "Vivo" u Jagodini...Policija je pozvala danas građane u cilju rasvetljavanja pljačke...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.