Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duraković: Izlaznost u Srebrenici bila izuzetno mala

SARAJEVO – U hotelu "Holiday" u Sarajevu upravo je počeo sastanaka predsjednika stranaka iz Federacije SDA, SBB, SDP i DF.

Sastanku prisustvuju njihovi lideri Bakir itebegović, Fahrudin Radončić, Nermin Nikšić i Željko Komšić.

Sastanak je uslijedio na poziv Ćamila Durakovića, načelnika opštine Srebrenica, a tema je održani referendum u Republici Srpskoj o Danu RS.

Nakon završenog sastanka izjavu novinarima dao ej samo Duraković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
On je poručio da je sazvao ovaj sastanak kako bi razgovarao sa predstavnicima političkih partija u Federaciji, koji su ga uvijekm podržavali, ali je istakao da sus e dotakli i priče o referendumu.

"Izlaznost u Srebrenici je bila izuzetno mala, bez obzira što vlasti RS tvrde drugačije", poručio je Duraković.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duraković: U Srebrenici veći strah od posledica izbora

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016

Na inicijativu načelnika Srebrenice, Ćamila Durakovića, u Sarajevu je održan sastanak lidera SDA Bakira Izetbegovića, lidera SBB-a Fahrudina Radončića, predsednika Demokratskog fronta Željka Komšića i predsednik Socijaldemokratske partije BiH Nermina Nikšića. Duraković je rekao da u Srebrenici...

Nastavak na N1 televizija...

Duraković: Ako izgubimo Srebrenicu više neće biti političke snage koju imamo

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2016

SARAJEVO - Lideri stranaka SDA, SBB, SDP, DF i Stranke za BiH Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić, Nermin Nikšić, Željko Komšić i Amer Jerlagić danas su na sastanku u Sarajevu dali podršku nezavisnom kandidatu za načelnika Općine Srebrenice Ćamilu Durakoviću, na predstojećim lokalnim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.