Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić - sa 50% na 30% u tren oka!

Bliži se "Dan D" u Srbiji. Izbori za predsednika samo što nisu, a sa svih strana stižu brojne prognoze. Iako je utisak drugačiji, broje agencije za istraživanje javnog mnjenja kažu da je Vučić najjači, najbrži, najbolji, najlepši i da sigurno dobija u prvom krugu. Što bi rekao Ljubiša Preletačević Beli, poruka je jasna - bez sikiracije. Samo postoji i drugačija izborna matematika.

Legendarni reditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Siniša Kovačević, računanju je pristupio na malo drugačiji način, uključujući u računicu i sendviče, dnevne novine, video spotove i efekte kampanje velikog vođe.

"AV pre kampanje na 50 %.Zbog spotova na 40.Sendvič delije spustile na 35.Današnje naslovnice na 30.Hvala marketing agenciji,kakogod se zove", napisao je Kovačević na tviteru.

AV pre kampanje na 50 %.Zbog spotova na 40.Sendvič delije spustile na 35.Današnje naslovnice na 30.Hvala marketing agenciji,kakogod se zove — Sinisa Kovacevic (@SinisaKovacevi6) March 30, 2017

Dakle, nazdravlje nam bio drugi krug i kraj diktature.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.