Vučić pozvao građane da glasaju

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pozvao građane da glasaju

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da glasaju na izborima u nedelju 24. aprila i poručio da će tako biti slobodni, a Srbija nastaviti napred.

"Izbor je taj koji danas odlučuje. Naš, moj i tvoj, lični izbor između prošlosti i budućnosti, između ambisa i visina i između zarobljeništva, svakog od nas, ili naše zajedničke i lične slobode", napisao je Vučić u autorskom tekstu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Večernje novosti od četvrtka.

On je rekao da se izbori tiču "ove zemlje i svakog čoveka u njoj" i da je to veoma važan dan, jer se tiču i "budućnosti i puta kojim ćemo ići".

"U ovoj kampanji mnogi su govorili jezikom mržnje, mi smo govorili jezikom činjenica. Neki su govorili o lakim i jednostavnim rešenjima, mi smo govorili o radu, marljivosti i planovima za budućnost", napisao je Vučić.

On je dodao da "neki tajkuni i političari u zemlji, ali i u inostranstvu, žele slabu Vladu Srbije", a "postoje ljudi koji bi Srbiju da vrate u prošlost sankcija i izolacije, pljačkaških privatizacija i vreme obmana".

"Neki da bi vratili svoje izgubljene privilegije i nezarađeni novac, drugi a bi Srbija bila manje slobodna i samostalna, manje snažna i uspešna", dodao je Vučić.

Vučić je takođe ocenio da "ako neko misli da se Srbija ne nalazi na jednoj od svojih najvažnijih raskrsnica, na tački sa koje gotovo istom lakoćom može da se sklizne u provaliju ili popne na vrh, pravi jednu od najvećih grešaka u svom životu".

"Zemlju kojoj težimo, prosperitet kojem se nadamo, demokratsko društvo koje hoćemo, i sve ono što bismo da izgrradimo kod nas i za nas, ne može niko da nam da, niti da nam donese", poručio je Vučić u tekstu povodom predstojećih izbora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.