Vučić: Uskoro izbori u Vojvodini

Izvor: Press, 19.Sep.2014, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uskoro izbori u Vojvodini

Vučić je, gostujući na RTS, rekao da se nije bavio stranačkim stvarima, te da se par puta se sreo sa Ištvanom pastorom i jednom sa Nenadom Čankom, i da su to bili ozbiljni razgovori.
"Uskoru će izbori u Vojvodini, na kraju krajeva, pa će građani da ocene ko je šta i kako radio".
On je dodao da ga ne interesuje mesto predsednika stranke za vreme obavljanja premijerskog posla, dodavši da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Tomislav Nikolić pokazao kako se to radi, te da misli da i on nastavi tim putem.

 
Na konstataciju da istraživanja pokazuju da mu i pored teških mera koje sprovodi vlada popularnost raste, Vučić je rekao da ne smatra da je to baš tako što se rejtinga tiče.
"Ne mogu svi da vas vole i nije dobro da vas svi vole" rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Uskoro izbori u Vojvodini

Izvor: Blic, 19.Sep.2014

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da "će uskoro biti izbora u Vojvodini", i da će građani u pokrajini odlučiti i dati svoje mišljenje o tome ko je kako i šta radio...Vučić je, gostujući na RTS, rekao da se nije bavio stranačkim stvarima, te da se par puta se sreo sa Ištvanom pastorom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.