Vimbldon - Lajović prokockao vođstvo, Braunov preokret!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon - Lajović prokockao vođstvo, Braunov preokret!

Srpski teniser Dušan Lajović završio takmičenje na Vimbldonu već u prvom kolu.

Iako je u većem delu meča ostavio sasvim solidan utisak, Dušan Lajović nije uspeo da izbori plasman u drugo kolo Vimbldona.

U duelu sa Nemcem Dastinom Braunom, Lajović je dva puta iimao vođstvo u setovima, ali je sve to prokockao i dozvolio rivalu da preokrene rezultat i na kraju dobije meč posle dva sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i deset minuta igre sa 3:2, po setovima 4:6, 6:3, 3:6, 6:3 i 6:4.

Bukvalno je svaki set ličio jedan na drugi, samo što su se glavne uloge menjale. Naime, u svakom od pet odigranih setova presudio je po jedan brejk. Na kraju je Braun uspeo da ih napravi ukupno tri, a Lajović dva, po jedan u prvom i trećem setu.

Srbija tako ostaje sa dvojicom predstavnika u drugom kolu, pošto je juče eliminisan i Janko Tipsarević. Takmičenje nastavljaju Novak Đoković, kao i Viktor Troicki koji je raije danas savladao Francuza Lamasina sa 3:0 u setovima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.