U IZBORNOJ GROZNICI: Istraživanje Danasa i ProPozitiva o rejtingu stranaka

Izvor: Danas, 06.Apr.2016, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U IZBORNOJ GROZNICI: Istraživanje Danasa i ProPozitiva o rejtingu stranaka

U današnjem dodatku Izborna groznica predstavljamo rezultate istraživanja javnog mnjenja koje je za Danas obavio ProPozitiv i čije rezultate tumači sociolog i kolumnista našeg lista Srećko Mihailović.

Kako se četiri nedelje pre izbora opredeljuju građani Srbije? Kako su ispitanici odgovorili na pitanje za koju će partiju glasati 24. aprila i koliko je još uvek neopredeljenih? Ko se na dnu rejtnig tabele bori >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << za preskakanje cenzusa, i koje su nam tendencije do finiša kampanje, kada će ProPozitiv i Srećko Mihailović objaviti drugu sondažu za Izbornu groznicu Danasa, pitanja su na koja odgovore objavljujemo specijalno u današnjem štampanom izdanju.

Rezultati istraživanja koje je Danas naručio 2014. godine, podsetimo, pokazala su se kao najpribližnija tadašnjem izbornom rezultatu.

Detaljnije u štampanom izdanju...

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.